Exact Online koppeling voor OpenCart

Exact Online koppeling voor OpenCart

Beschik jij over een OpenCart webshop maar heb je hier nog geen boekhoudsysteem en voorraadbeheersysteem aan gekoppeld? Met Exact Online kun je alle administratieve processen digitaliseren en beheren in één systeem. Dit zorgt ervoor dat je de processen binnen jouw webshop online kunt beheren en soepel verlopen.

Over Exact Online

Exact is de ontwikkelaar van slimme bedrijfssoftware voor het mkb. De belangrijkste data van jouw onderneming wordt gebundeld waardoor jij heldere inzichten krijgt in de stand van zaken en weloverwogen bedrijfsbeslissingen kunt nemen.

Exact Online handel is een voorraadbeheersysteem waarmee je al jouw processen samenbrengt in één systeem. De software is onder andere geschikt voor industriële groothandels, consumenten goederen én e-commerce. 

Waarom Exact Online voor jouw webshop?

 • Een koppeling van producten, prijzen en voorraden
  Altijd up-to-date
 • Geautomatiseerde facturatie
  Kloppende financiën
 • Altijd en overal toegang tot jouw administratie
  Door de cloud oplossing

Vraag direct aan

De Exact Online koppeling voor OpenCart

Comercia Connect heeft een eigen koppeling ontwikkeld tussen OpenCart en Exact Online. Hiermee worden producten automatisch ingeladen aan de hand van EAN nummers, wordt de voorraad automatisch geüpdatet en worden facturen eenvoudig verwerkt. 

Ben je geïnteresseerd in een webshop koppeling tussen OpenCart en Exact Online? Dan zijn er een aantal stappen die je dient te doorlopen:

 1. Neem contact op met ons
  Breng ons op de hoogte van jouw keuze om een koppeling tussen jouw OpenCart webshop en Exact Online te gaan gebruiken. Vanaf dit moment kunnen wij jou helpen tijdens dit proces.
   
 2. Inventarisatie van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw webshop
  Onze OpenCart expert kijkt naar de instellingen in jouw webshop en hoe jouw Exact Online is ingesteld. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen hoe wij te werk moeten gaan.
   
 3. Het opzetten van de koppeling
  Als alle mogelijkheden van jouw webshop zijn geïnventariseerd, kunnen we beginnen met het opzetten van de koppeling tussen jouw OpenCart webshop en de Exact Online software. Wij zorgen ervoor dat de koppeling wordt gemaakt aan de hand van een API. Hier hoef je zelf verder niks voor te doen.
   
 4. De start van de testperiode
  Nadat wij de Exact Online koppeling hebben ingesteld, zorgen wij dat je 3 weken de tijd hebt om het systeem beter te leren kennen. In deze tijd staat de koppeling nog niet live.
   
 5. Klaar om de Exact Online koppeling te gebruiken
  Na deze 3 weken is de koppeling helemaal klaar om live te gaan en kun jij profiteren van de voordelen!

Heb je verdere support nodig tijdens het gebruik van de Exact Online koppeling? Dan kun je helpen op persoonlijke hulp tijdens kantoortijden. Onze OpenCart expert heeft de koppeling zelf ontwikkeld waardoor hij jou uitstekend kan helpen. 

Wat kost een koppeling met Exact Online?

De prijs voor een koppeling tussen OpenCart en Exact Online bestaat uit twee onderdelen: de installatiekosten en een vast maandbedrag onafhankelijk hoeveel producten jouw webshop bevat. 

De installatiekosten zijn eenmalig €750,- ex. btw gevolgd door een vast maandbedrag van €75,- ex. btw. 

Koppel jouw OpenCart webshop met Exact Online

Wil jij ook meer overzicht in je voorraden en financiën en beschik je over een OpenCart webshop? Laat jouw OpenCart webshop dan koppelen aan Exact Online. Met een slim voorraadbeheer- en facturatie systeem sta jij aan de start van een succesvolle webshop.