Koppel je webshop met Blokker

De winkels van Blokker zijn al sinds 1896 niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Als je iets nodig hebt voor in huis, kun je het bijna altijd wel bij de Blokker vinden. Tegenwoordig verkoopt Blokker ook online producten en kun jij ook je producten verkopen via het online platform Blokker Connect! Doe dit eenvoudig met een Blokker-koppeling voor jouw webshop. 

Enkele feiten over Blokker

Blokker
  • De eerste Blokker winkel opende in 1896 onder de naam ‘De Goedkoope IJzer & Houtwinkel’. 
  • Blokker valt onder de Mirage Retail Group (MRG) samen met Intertoys, BCC, Big Bazar en Miniso.
  • Voor het eerst sinds 2015 heeft het moederbedrijf van Blokker weer winst gedraaid. (2021).
  • Jacob Blokker, de oprichter van de eerste Blokker-winkel, verkocht oorspronkelijk alleen landbouwbenodigdheden. Nadat dit beter ging lopen, is Blokker ook begonnen met het verkopen van schoonmaakmiddelen en keukengerei.

Verkopen via Blokker

Verkopen via Blokker zorgt voor een extra bereik van jouw webshop van miljoenen klanten waardoor je extra omzet kunt genereren. Het is een vertrouwd e-commerce platform én je lift mee op de marketing en advertising van Blokker.

Maar verkopen via Blokker is niet voor iedereen. Blokker Connect is namelijk een gesloten marketplace wat inhoudt dat er een selectief beleid geldt voor het toevoegen van nieuwe externe verkopers aan het platform. Blokker vindt het vooral belangrijk dat een externe verkoper relevante producten en prijzen hebben én snel en betrouwbaar kunnen leveren. Ook de klantenservice moet op orde zijn.

Als je eenmaal door de selectie heen bent gekomen en je mag via Blokker verkopen, is het belangrijk om te weten dat de levering voor eigen rekening is. Jij moet er als externe verkoper zelf voor zorgen dat de producten tijdig bij de klant terecht komen en dat retourzendingen nauwkeurig worden afgehandeld.  

Blokker koppeling

Wil jij je producten gaan verkopen via Blokker? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met Blokker Connect. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de Blokker koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Blokker marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De Blokker koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: