Koppel je webshop met Decathlon

Decathlon is één van de grootste online retailers en experts op het gebied van sport binnen Europa. 45 jaar geleden is de eerste fysieke winkel geopend in Frankrijk waarna het imperium flink is gegroeid tot meer dan 1000 winkels en een succesvolle webshop. De totale Europese kanalen van Decathlon hebben een bereik van ruim 800 miljoen unieke bezoekers per jaar.

Enkele feiten over Decathlon

Decathlon online sport retailer

Enkele feiten over Decathlon

  • Vanaf eind 2020 is Decathlon een marktplaats. Deze werd eerst gelanceerd in België, waarna Nederland later volgde. 
  • Voorheen was 90% van de producten van het eigen merk van Decathlon. Na de transformatie naar een marktplaats, zijn er honderden nationale- en internationale sportmerken toegevoegd
  • De totale Europese kanalen van Decathlon hebben een bereik van ruim 800 miljoen unieke bezoekers per jaar. 

Verkopen via Decathlon

Verkopen via Decathlon zorgt ervoor dat je een bereik hebt van miljoenen bezoekers. Voorafgaand doe je een aanvraag en beoordeeld het team van Decathlon of de producten geschikt zijn om aan te bieden op de marketplace. 

Toegelaten? Dan kun je beginnen met verkopen. De verzending en retouren zijn jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je je resultaten inzien op het Decathlon dashboard. Het team van Decathlon voert op basis hiervan gesprekken met je om de resultaten te verbeteren en kansen te benutten.

Decathlon koppeling

Wil jij je producten gaan verkopen via Decathlon? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met Decathlon. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de Decathlon koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Decathlon marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De Decathlon koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: