Koppel je webshop met Kleertjes.com

Kleertjes.com is de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen. De webshop is in 2003 opgericht omdat er volgens eigenaresse Claudia Willemsen te weinig webshops met kinderkleding waren. Via kleertjes.com kun je nu eenvoudig online kinderkleding kopen.

Kleertjes.com is nog niet zolang geleden gestart met de kleertjes & co marketplace. Hier kun jij als verkoper kinderkleding, -schoenen en speelgoed verkopen. Verkopers profiteren van het bereik en betrouwbaarheid van het platform. Zo bereik je onder andere snel en eenvoudig 1 miljoen potentiële klanten en wordt je meegenomen in de uitgebreide marketing- en advertising activiteiten. 
 

Verkopen via Kleertjes.com

Verkopen via Kleertjes.com

Verkopen via Kleertjes.com? Dat kan eenvoudig met een webshop koppeling van Comercia Connect. Wij zorgen dat jouw webshop wordt gekoppeld aan het nieuwe verkoopkanaal zodat jij via meerdere kanalen je producten kunt verkopen. 

✓ Meer afzetkanalen
✓ Meer bereik
✓ Meer omzet

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Kleertjes.com marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...


De Kleertjes.com koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: