Koppel je webshop met Marktplaats

Marktplaats is een van de grootste e-commerce spelers in Nederland. Voorheen voornamelijk een platform voor particuliere gebruikers om hun tweedehands spullen te verkopen. Tegenwoordig kan men als zakelijke gebruiker ook producten en diensten aanbieden. Marktplaats is de grootste website voor rubrieksadvertenties.

Feiten over Marktplaats

  • 8,2 miljoen unieke bezoekers per maand
  • 40% van deze unieke bezoekers zijn op zoek naar nieuwe producten.
  • Meer dan 30.000 transacties per dag.
  • In januari 2017 werd er het meest gezocht naar fietsen op Marktplaats.
  • 6000 occasions worden er dagelijks geplaatst. Marktplaats is 8 jaar oprij de populairste automotive website.
  • Marktplaats heeft 38 verschillende categorieën.
  • 7,1 miljoen Marktplaats apps zijn er gedownload op zowel IOS als Android.
  • De meest bezochte Marktplaats-groepen zijn: huis & inrichting, auto’s en fietsen en brommers.

Marktplaats is ook een efficiënte manier om jouw doelgroep te bereiken. Al vanaf 1999 is Marktplaats een stabiele speler binnen de e-commerce branche. Al overtuigd en klaar om onze Marktplaats koppeling te gaan gebruiken, meld je dan meteen gratis aan!

Verkopen via Marktplaats

Er zijn twee verschillende mogelijkheden om te verkopen binnen Marktplaats. Je hebt standaardadvertenties en Marktplaats Admarkt. De standaardadvertenties zijn de welbekende gratis advertenties die je wellicht zelf ooit ook hebt aangemaakt voor een oude fiets of kast. Deze advertenties moeten handmatig aangemaakt worden en worden voornamelijk door particulieren gebruikt. Voor de zakelijke gebruiker heeft Marktplaats Admarkt ontwikkeld.

Naast Marktplaats Admarkt zijn er binnen de zakelijke omgeving van marktplaats nog twee opties. Zo bieden zij een omgeving speciaal ontwikkeld voor autohandelaren en een omgeving waarin je met behulp van banners en andere rich media kan adverteren.

Marktplaats Admarkt beschikt over een API en een feed mogelijkheid. Met deze mogelijkheid kun je snel het complete aanbod van jouw webwinkel plaatsen op Marktplaats Admarkt. De Marktplaats koppeling zorgt voor een geautomatiseerd proces tussen onze tool en je Admarkt-account. Wijzigingen in je productdata worden direct verwerkt op Marktplaats, altijd up to date!

Het adverteren op Marktplaats Admarkt is op basis van het CPC (cost per click). Je betaalt geen aanmeld- of abonnementskosten. Marktplaats Admarkt is vergelijkbaar met Google Adwords. Op basis van een ingestelde CPC wordt je positie bepaald. Marktplaats geeft altijd advies wat de beste CPC is, al vanaf €0,01.

Een advertentie van Marktplaats Admarkt ziet er hetzelfde uit als iedere ander. Echter staat er standaard een link bij vermeld en de vermelding dat het om een advertentie gaat (zie hieronder).

Marktplaats

Marktplaats koppeling

Wil je gaan verkopen via Marktplaats? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met Marktplaats. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de Marktplaats koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Marktplaats marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De Marktplaats koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: