Koppel je webshop met MediaMarkt

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. De van oorsprong Duitse winkelketen is opgericht in 1979 en beschikt over meer dan 500 vestigingen verspreid door Europa. Ben je aanbieder van producten op het gebied van consumentenelektronica? Overweeg dan om je producten te verkopen via de marketplace van MediaMarkt. 

Enkele feiten over MediaMarkt

MediaMarkt koppeling
  • Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica.
  • Opgericht in 1979. 
  • MediaMarkt beschikt over meer dan 500 vestigingen verspreid door Europa. Je vindt deze vestigingen onder andere in Nederland, België, Duitsland, Griekenland en Spanje.
  • De grootste MediaMarkt vestiging van Nederland vind je in Rotterdam Centrum en heeft een oppervlakte van 10.000 m2.
  • In 2020 was de online omzet 4,2 miljard euro. Dit is goed voor 20,2% van de totale omzet.
  • In 2018 maakte MediaMarkt Nederland bekend dat ze een nieuwe merkpositionering gingen toepassen: van product- naar klantgerichte organisatie.

Verkopen via MediaMarkt

Vanaf 2020 is het mogelijk om producten te verkopen via de marketplace van MediaMarkt. Externe verkopers worden van te voren gescreend, want het gaat om een ‘gesloten marketplace’. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je producten concurreren met de collectie van Mediamarkt.

Ook bij dit platform geldt dat de klantenservice, verzending en retourneringen door jouzelf worden geregeld. De verkoop van de producten via de MediaMarkt marketplace kan gekoppeld worden aan de back-end van jouw eigen webshop aan de hand van de MediaMarkt koppeling van Comercia Connect.

MediaMarkt koppeling

Wil jij je producten gaan verkopen via MediaMarkt? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met MediaMarkt. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de MediaMarkt koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de MediaMarkt marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De MediaMarkt koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: