Koppel je webshop met Naduvi

In 2020 heeft Naduvi een online interieur-outlet gelanceerd waar je terecht kunt om items voor in huis te kopen met een flinke korting. Via Naduvi kunnen verkopers hun overgebleven voorraden verkopen terwijl kopers kunnen profiteren van hoge kortingen.

Eén van de kenmerken van de webshop is dat de producten rechtstreeks van de externe verkoper naar de klant worden verzonden. Zo wordt er flink gesneden in de transport op het gebied van tijd en geld. Daarnaast is het ook beter voor het milieu.

Op dit moment vertrouwen al meer dan 300 merken het platform en shoppen er duizenden interieur liefhebbers. Ook jij kunt één van deze verkopers worden zodat je jouw voorraden kunt verkopen.
 

Naduvi Screenshot

Verkopen via Naduvi

Verkopen via Naduvi? Dat kan eenvoudig met een webshop koppeling van Comercia Connect. Wij zorgen dat jouw webshop wordt gekoppeld aan het nieuwe verkoopkanaal zodat jij via meerdere kanalen je producten kunt verkopen. 

✓ Meer afzetkanalen
✓ Meer bereik
✓ Meer omzet

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Naduvi marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...


De Naduvi koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: