Koppel je webshop aan V&D

De geschiedenis van V&D gaat ver terug: wat begon als een manufacturenwinkel in 1887 van Willem Vroom en Anton Dreesmann is later uitgegroeid tot het grootste warenhuisconcern in Nederland met meer dan 70 vestigingen. Na het faillissement in 2015 start in 2018 het nieuwe V&D, als vd.nl. Het nieuwe ‘warenhuis op het web’.  

Enkele feiten over V&D

VD koppeling
  • Het eerste filiaal is opgericht in 1887 door de zwagers Willem Vroom en Anton Dreesmann.
  • Vanaf 1892 werden er ook extra winkels geopend in onder andere Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Arnhem. 
  • Vanaf de jaren ‘80 begon de warenhuisketen met de shop-in-shop formule. Onder andere ICI PARIS XL, Rituals en Hunkemöller kregen winkels in verschillende V&D warenhuizen.
  • Op 31 december 2015 werd V&D failliet verklaard. 
  • In 2018 startte de webshop van V&D
  • In 2019 draaide de webshop van V&D een omzet van 5 miljoen euro. De doelstelling is om de omzet elk jaar te verdubbelen.

Verkopen via V&D

Online warenhuis V&D biedt een verscheidenheid van producten aan: van beddengoed tot mode en van elektronica tot aan huishoudelijke artikelen. V&D is altijd op zoek naar nieuwe artikelen en acties die passen bij de doelgroep. 

Om te kunnen verkopen via de webshop van V&D is het wel belangrijk dat je merk past bij het bedrijf. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te vermelden of je over een webwinkel keurmerk beschikt en via welke marktplaatsen je al verkoopt. Op basis van deze en andere criteria bepaalt V&D of je kunt verkopen via het platform. 

V&D koppeling

Wil jij je producten gaan verkopen via V&D? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met V&D. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de V&D koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de V&D marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De V&D koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: