Koppel je webshop met Wish

Het is voor webshops in verschillende branches aantrekkelijk om producten te verkopen via Wish. Het aanbod is namelijk zeer divers en het aantal webshop bezoekers is hoog. Wish heeft in alleen Europa al meer dan 175 miljoen gebruikers en er vinden 2 miljoen transacties plaats over de wereld. 

Enkele feiten over Wish 

Wish koppeling
  • Winkeliers kunnen een prijs voor hun producten en levering aangeven. Dit is echter niet de prijs die een klant te zien krijgt: Wish hanteert dynamische prijzen die variëren op basis van gebruikerslocatie en de grootte van de vraag.
  • Wish vindt een snelle levering belangrijk. Als je als verkoper je pakketje niet binnen 5 dagen hebt verstuurd, worden klanten gecompenseerd.
  • Wish is in 2011 opgericht door voormalig Google-werknemer Peter Szulczewski. 
  • Sinds 2018 heeft Wish een kantoor in Amsterdam om zo door te groeien in de Europese markt. 

Verkopen via Wish

Wish is het grootste mobiele marktplaats van de wereld. De marktplaats onderscheidt zich bijvoorbeeld van Amazon door het aanbieden van goedkope producten van kleine winkels/webshops. De producten komen uit zeer diverse categorieën waardoor het voor veel aanbieders aantrekkelijk is om via Wish te verkopen. 

Naast dat Wish één van de grootste internationale e-commerce marktplaatsen is, is Wish al 3 jaar de meest gedownloade wereldwijde winkel-app. Je kunt klanten uit meer dan 100 landen bereiken als je besluit te verkopen via Wish. 

Wish koppeling

Wil jij je producten gaan verkopen via Wish? Comercia Connect kan je helpen bij dit proces. Comercia Connect koppelt automatisch jouw webwinkel met Wish. Producten kunnen worden gewijzigd en toegevoegd. Ook houdt de Wish koppeling van Comercia Connect prijzen geüpdatet en worden orders naar je eigen logistieke omgeving geïmporteerd.

Krijg GRATIS advies over een koppeling met de Wish marketplace

Blijf je concurrenten voor en ga efficiënter en voordeliger werken. Vertel ons je huidige situatie en wensen en wij geven oplossingen. Voor alle maten warehouses!

Bol.com koppeling

Beschrijf hieronder je huidige situatie. Bijvoorbeeld welke koppeling en huidige webshopsoftware.

Moment geduld...

 

De Wish koppeling is beschikbaar voor de volgende webshops: