Black Friday 2022: deze marketplaces doen mee

Black Friday 2022: deze marketplaces doen mee

Black Friday 2022 staat alweer voor de deur! En hoewel er nog altijd wordt gesproken over een dag, is Black Friday al lang geen dag meer maar in de meeste gevallen een volledige week. In deze blog vertellen wij meer over Black Friday en welke marketplaces eraan meedoen. 

Wanneer is Black Friday 2022?

Hoewel Black Friday is overgewaaid uit Amerika is het ook al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse E-commerce branche. Het fenomeen is ontstaan in Amerika en wordt gezien als de start van het seizoen voor kerstaankopen. Black Friday vindt jaarlijks plaats op de dag na Thanksgiving.

Dit jaar vindt Black Friday plaats op 25 november 2022 en zullen er weer honderden winkels en webshops in Nederland hoge kortingen aanbieden op hun producten. Ook de week voorafgaand aan Black Friday zijn er al veel acties en kortingen met Black Week of Black Friday week.

Deze Nederlandse marketplaces doen mee aan Black Friday 2022

Hieronder vind je een overzicht van Nederlandse marketplaces die meedoen aan Black Friday. Klik op de naam om op de Black Friday pagina van de webshop te gaan.

Over deze marketplaces is (nog) niks bekend:

  • Kleertjes.com
  • Decathlon
  • Blokker
  • V&D

Verkopen via marketplaces?

Wil jij geautomatiseerd verkopen via marketplaces zodat jouw omzet verhoogt? Laat dan jouw webshop koppelen aan een marketplace! Comercia Connect kan deze koppeling maken zodat je extra producten kunt verkopen zónder hier extra moeite voor te doen.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen