fonQ gaat samenwerking aan voor het verkopen van vintage meubels

Om consumenten enthousiast te maken voor het kopen van tweedehands- en vintage meubels, lanceert fonQ deze maand een samenwerking met online marktplaats Reliving. De twee partijen gaan een samenwerking aan om een duurzamer aanbod neer te zetten voor hun klanten. 

fonQ richt zich op duurzaamheid

fonQ richt zich al enige tijd op het duurzamer maken van het bedrijf. Eerder deelden wij namelijk al dat fonQ de impact op het milieu wilt verminderen door te werken met duurzamere vervoerders, geavanceerde inpakmachines en duurzamere verpakkingen. 

Ook is het in hun webshop mogelijk om producten te filteren op duurzamere producten, die zij in steeds grotere getale aanbieden. Nu willen zij dit naar het volgende niveau tillen met de samenwerking met Reliving. 

De samenwerking met Reliving

De samenwerking met Reliving gaat in eerste instantie inhouden dat de producten van Reliving op het fonQ platform te vinden zijn. Ook proberen beide partijen consumenten te overtuigen om ook hun producten aan te bieden via het platform zodat deze meubels een tweede leven krijgen.

Vervolgens wordt deze samenwerking uitgebreid met het aanbieden van de Buitenkansjes van fonQ via het Reliving platform. Dit zijn producten die retour zijn gestuurd, maar zeker nog geschikt zijn voor een tweede kans. 

Ook zal het vintage aanbod van Reliving op het platform te vinden zijn. Reliving heeft een groot netwerk opgebouwd met gerenommeerde vintage dealers waardoor het aanbod aanzienlijk uitgebreid kan worden. Door deze toe te voegen aan het fonQ platform worden deze meubels voor een groter publiek toegankelijk gemaakt.

Verkopen via fonQ

Verkoop jij meubels of woonaccessoires en kan je je wel vinden in deze duurzame initiatieven? Overweeg dan om jouw producten te verkopen via fonQ. Dit duurzame interieur platform kan zorgen voor een boost van jouw omzet. Je profiteert namelijk van hun duizenden klanten, bereik en marketingbudgetten.

Meer weten?

Neem contact met ons op


Inspiratie opdoen? In deze blog vind je 10 marketplaces voor de woonbranche.