Nieuwe samenwerking met ProductFlow: PIM systemen en marketplace integrator

Een nieuwe samenwerking brengt nieuwe mogelijkheden: onze partner ProductFlow ondersteunt ons met het aanbieden van PIM systemen en het maken van koppelingen met marketplaces. Hiermee kunnen wij ons aanbod verder uitbreiden en kun jij het maximale uit jouw webshop halen!

De samenwerking met ProductFlow

Onze samenwerking gaat al wel wat langer terug. Voor één van onze gewaardeerde klanten hebben wij al een langere tijd een samenwerking met ProductFlow voor het beheren van hun webshop in een PIM systeem en het verkopen via diverse marketplaces. 

Deze samenwerking is ons met alle tevredenheid bevallen waardoor wij hun diensten nu ook kunnen aanbieden aan onze Comercia Connect klanten. Via hen kunnen we een PIM systeem aanbieden en koppelingen maken met marketplaces. 

Wat is een PIM systeem?

Een Product Information Manager (PIM) is een systeem waarbij je alle productinformatie voor je webshop(s) en marketplaces kunt beheren vanuit één centrale plek. Het zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken en geen dubbel werk hoeft te doen. 

Beschik je over één of meerdere webshops en wil je ook nog via marketplaces verkopen, dan is dit de ideale oplossing voor jou!

Lees meer over het PIM systeem

Koppelingen maken met marketplaces

Als aanvulling op onze samenwerking met marketplace integrator EffectConnect bieden we nu dus ook marketplace koppelingen aan via ProductFlow. Dit gaat eigenlijk via hetzelfde principe: jij krijgt als klant een handig dashboard waarin je alles kunt zien en beheren. Het verschil? Wij kunnen ons aanbod met marketplaces uitbreiden!

Gebruik maken van deze diensten?

Wil je graag het maximale uit jouw webshop halen? Kies dan voor Comercia Connect. Wij kunnen jou uitstekend ondersteunen door de samenwerkingen met onze vertrouwde partners. Geef aan wat jouw wensen zijn en wij adviseren je graag!

Neem contact op