Vernieuwde samenwerking met Pay.

Comercia Connect biedt het aantal samenwerkingen uit! Naast de mogelijkheid om webshops te koppelen met Marketplace Integrator Platforms EffectConnect en ProductFlow, kunnen onze klanten nu ook kiezen om te koppelen met betaalplatform Pay. Met keuze uit meer dan 50 lokale en internationale betaalopties is er een betaalmethode voor iedereen!

Over Pay.

Pay. ondersteunt meer dan 15.000 ondernemingen in Europa met het bieden van een betrouwbaar, slim en gedreven betaalplatform. Je kunt klanten laten betalen hoe zij dat willen omdat Pay. keuze biedt uit meer dan 50 lokale en internationale betaalopties zoals iDEAL en Bancontact maar ook Apple Pay, AmazonPay en Klarna.

Pay. biedt onder andere oplossingen op het gebied van online betalingen, in-store betalingen, omnichannel betalingen en mobiele betalingen. Deze kunnen eenvoudig aan jouw webshop worden gekoppeld aan de hand van een kant-en-klare plugin of met een API-koppeling. 

Pay. laten integreren in jouw webshop

Wil je ook zelf kiezen welke betaalmethodes je aanbiedt aan jouw klanten? Kies dan voor Pay. Comercia Connect kan ervoor zorgen dat Pay. wordt geïntegreerd in jouw webshop zodat jouw klanten uit verschillende betaalmethodes kunnen kiezen om hun bestelling mee af te rekenen. 

Comercia Connect regelt voor jou de integratie en lost eventuele problemen zo snel mogelijk op. 

Comercia Connect: E-commerce Connection tool speciaal voor jou

Comercia Connect is een omnichannel oplossing ontwikkeld door de e-commerce specialisten van De Webmakers. Wij zorgen ervoor dat jij geautomatiseerd kunt verkopen via 20+ marketplaces, kunt koppelen met boekhoudpakket Exact Online en een koppeling kunt maken met Povis kassasystemen.  

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Geef aan wat jouw wensen zijn en wij geven passende oplossingen!

Neem contact op