VidaXL boekt een recordwinst in 2021

Uit onlangs bekendgemaakte cijfers is gebleken dat VidaXL een recordwinst heeft geboekt in 2021. De omzet van de Nederlandse webwinkel is met maarliefst 12,5% gestegen en de winst met 7%. Dit heeft 2021 tot een topjaar gemaakt voor deze Nederlandse webshop.

2021 was een succesvol jaar voor VidaXL

VidaXL heeft in 2021 een recordomzet behaald van 762 miljoen euro wat goed is voor een stijging van 12,5% ten opzichte van het voorgaande jaar. Daarnaast is de winst gestegen met 7% naar 177 miljoen. Deze winst is echter niet geheel afkomstig uit de verkoop van producten maar is ook te danken aan de verkoop van een bedrijfspand ter waarde van €50 miljoen. 

De Nederlandse webwinkel is niet enkel gegroeid qua omzet maar heeft ook bijna 500 nieuwe werknemers kunnen aannemen. Hiermee komt het totaal aantal werknemers op bijna 1600 uit. 

Over VidaXL

VidaXL is in 2006 voortgekomen uit twee ondernemers die online producten gingen verkopen. Ondertussen zijn zij uitgegroeid tot een internationale online retailer die producten verkoopt in 29 Europese landen, De Verenigde Staten en Australië. In de webshop vindt je producten in onder andere de categorieën meubels, huis & tuin en sportartikelen.

Verkopen via VidaXL

Verkopen via VidaXL? Dat kan eenvoudig met een webshop koppeling van Comercia Connect. Wij zorgen dat jouw webshop wordt gekoppeld aan het nieuwe verkoopkanaal zodat jij via meerdere kanalen je producten kunt verkopen. 

✓ Meer afzetkanalen
✓ Meer bereik
✓ Meer omzet

Meer informatie  Neem contact op