Comercia Connect biedt de oplossing

Wil jij al jouw online processen overzichtelijk en eenvoudig integreren? Wil je bovendien aandacht schenken aan omzetvergroting en margeverbetering? Dan hebben wij de oplossing. Comercia Connect handelt moeiteloos jouw tracking codes af richting Bol.com, brengt jouw orders naar de administratie en zorgt dat de voorraad overal gelijk en goed staat.

Tevreden online retailers, tevreden klanten

Transparante tarieven

Bij Comercia Connect betaal je geen maandelijkse fee. Je rekent af per product of order die via ons platform wordt verwerkt, een unieke en transparante prijsstelling.

Je betaalt pas als er orders of producten door de e-commerce connection tool gaan of als je koppelt met een kassa of boekhoudsysteem. Het is dus mogelijk om rustig de mogelijkheden te bekijken in Comercia Connect.

Bereken uw tarief
  • Uitgebreide catalogus aan koppelingen

    Comercia Connect biedt binnenkort koppelingen met meer dan 50 feeds, marketplaces, boekhouding en kassassytemen. Staat een koppeling er niet tussen? Wij handelen snel, dus neem contact met ons op als je iets mist!

    Alle Koppelingen
  • Geschikt voor o.a. Magento, OpenCart

    Comercia Connect biedt plugins waarmee verschillende webshopsystemen zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en Prestashop gekoppeld kunnen worden aan ons platform. Installatie is eenvoudig en je kan direct aan de slag.

    Alle Platformen