Over ons

Over Comercia Connect

Comercia Connect is een betrouwbare partner op het gebied van webshop koppelingen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop eenvoudig gekoppeld kan worden aan marketplaces, fulfilmentpartijen en kassasystemen zodat jij effectief én efficiënt kunt werken. 

De webshop koppelingen komen tot stand aan de hand van samenwerkingen met onze gewaardeerde partners. Wij onderhouden contacten met hen waardoor wij de beste prijzen en functionaliteiten kunnen bieden aan onze klanten. 

Comercia Connect is onderdeel van Webdesign bureau De Webmakers

In 2020 is Comercia Connect overgenomen door Webdesign bureau De Webmakers. Dit webdesign bureau heeft al ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops, webhosting, app development en online marketing. Door de kennis en ervaring van onze experts kun je voor alle aspecten op het gebied van websites en webshops bij ons terecht. 

Eén contactpersoon voor jouw online zaken

Door de overname van Comercia Connect door De Webmakers heb je slechts één contactpersoon nodig voor jouw online zaken. Comercia Connect regelt namelijk jouw webshop koppelingen maar vanuit De Webmakers kunnen wij ook de andere zaken regelen: van webshop ontwikkeling tot aan webhosting en van webshop koppelingen tot aan het beter vindbaar maken van je webshop. Zo kun je al jouw zaken op het gebied van jouw webshop van A-Z laten regelen door één contactpersoon.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Partners

Effect-connect: Meer dan 10 jaar partner van Bol.com en ervaring met WooCommerce, Magento en Prestashop.
Povis: Kassaleverancier voor de horeca, detailhandel en verenigingen. 
ProductFlow: Een PIM systeem en marketplace integrator in één platform.