Webshop koppelingen

Als bedrijfseigenaar krijg je te maken met veel software: denk eens aan kassasystemen, boekhoudpakketten, betaalsystemen en webshop software. Al deze software functioneert los van elkaar, wat kan zorgen voor dubbel werk en veel onnodige extra inspanningen om alle gegevens op een rijtje te krijgen. Maak gebruik van een software koppeling om efficiënt en effectief te kunnen werken. 

Wat is een software koppeling?

Een software koppeling zorgt voor een verbinding tussen meerdere softwareprogramma’s. De koppeling fungeert als ‘tussenpersoon’ waardoor softwareprogramma’s met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. 

Situaties waarin een software koppeling goed van pas komt:

  • Je hebt een webshop én je verkoopt producten in je winkel waardoor het belangrijk is dat voorraden kloppen en goed afgestemd zijn op elkaar; 
  • Je beheert meerdere webshops vanuit één punt;
  • Je wilt graag je producten verkopen via marketplaces.

Comercia Connect: regelt jouw software koppeling

Comercia Connect faciliteert een eigen software koppeling waarin meerdere softwareprogramma’s met elkaar kunnen samenwerken. Op dit moment koppelen wij onder andere marketplaces, kassasystemen, betaalsystemen, Product Information Managers (PIM), boekhoudpakketten en verzendopties. 

Webshop koppelingen voor OpenCart

Webshop koppelingen voegen extra functionaliteiten toe aan een webshop. Denk hierbij aan betaalsystemen, voorraadbeheer, betaalmethodes, Product Information Managers en verzendmethodes. De koppelingen zorgen voor meer gemak voor zowel de webshop bezoeker als de webshopeigenaar. 

Lees meer over webshop koppelingen

Kassasystemen

Een kassasysteem is onmisbaar in een fysieke winkel. Het bestaat uit software en hardware die je gebruikt om je bedrijf draaiende te houden. Deze software kan gekoppeld worden aan een webshop of bijvoorbeeld diverse marketplaces, om onder andere voorraad, prijzen en orders synchroon te houden 

Product Information Manager (PIM)

Beschik je over meerdere webshops en/of verkoop je producten via meerdere marketplaces? Een Product Information Manager (PIM) is een centrale plek waar jij al je producten, voorraden en afbeeldingen kunt beheren. Zo ben je nooit meer het overzicht kwijt!

Lees meer over de werking van onze Product Information Manager

Marketplaces

Marketplaces zorgen voor een groter bereik voor jouw producten. Profiteer van de populariteit en marketingactiviteiten van de grote platforms om jouw omzet te vergroten. En dit zonder extra moeite!

Bekijk de beschikbare marketplaces

Webshops

Webshops kunnen met verschillende software systemen worden ontwikkeld. Denk eens aan Shopify, het Concrete CMS of Magento. Al deze webshops kunnen gekoppeld worden aan de diverse marketplaces, PIM en kassasystemen. 

Bekijk de webshops waar wij mee werken

Interesse in een software koppeling voor jouw bedrijf?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kan onze software koppeling voor veel bedrijven van betekenis zijn. Efficiënt én effectief te werk gaan, staat hierbij voorop. Wil je weten of wij je kunnen helpen met het maken van software koppelingen voor jouw bedrijf? 

Neem vrijblijvend contact op