Lightspeed webshop koppelingen

Jouw Lightspeed webshop koppelen aan diverse marketplaces, betaalproviders en/of verzendmethodes? Dat kan met Comercia Connect. Jij geeft aan welke opties je aan je webshop wilt koppelen en wij regelen het! Zo kun jij op een eenvoudige manier je webshop laten groeien.

Functionaliteiten uitbreiden bij Lightspeed

Wil je jouw Lightspeed webshop uitbreiden met extra functionaliteiten? Maak dan gebruik van webshop koppelingen. Webshop koppelingen kunnen niet alleen zorgen voor meer omzet, maar ook voor meer functionaliteiten en gemak voor de bezoeker. 

Meer afzetkanalen met marketplaces

Je afzetmarkt vergroten met miljoenen nieuwe consumenten? Dat kan met marketplaces. Wij zorgen ervoor dat jouw Lightspeed webshop wordt gekoppeld aan de marketplace(s) naar jouw keuze en jij krijgt er een hele hoop potentiële nieuwe klanten voor terug! Denk hierbij aan koppelingen met Bol.com, Amazon, Beslist en FonQ. 

Extra betaalmogelijkheden voor jouw klanten

Tegenwoordig heb je bij veel webshops de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt met je eigen bankpas betalen, met creditcard of je betaalt achteraf. Het aanbieden van extra betaalmogelijkheden zorgt voor veel meer gemak en er haken minder mensen af omdat hun favoriete betaalmiddel er niet bij staat. Wij kunnen voor jou een koppeling maken om extra betaalmogelijkheden toe te voegen aan je Lightspeed webshop. Betaalproviders waar wij een koppeling mee kunnen maken zijn bijvoorbeeld Buckaroo, Mollie en Pay.nl. 

Meer verzendopties

Wil je meer mogelijkheden hebben om je producten naar jouw klanten te verzenden? Dat kan door het koppelen van verzendmethodes aan jouw Lightspeed webshop. Koppel bijvoorbeeld verzendmethodes aan jouw webshop met PostNL, MyParcel en GLS. 
 

Lightspeed dashboard

Wat is Lightspeed?

Lightspeed is een volledig en gebruiksvriendelijk CMS waar je eenvoudig aanpassingen in kunt doorvoeren. Het is een closed source systeem wat betekent dat je geen toegang hebt tot de broncodes van je webshop. Dit zorgt ervoor dat je webshop goed beveiligd is maar dit zorgt wel voor hogere kosten.

Waarom kiezen voor Comercia Connect?

Comercia Connect is jouw betrouwbare partner op het gebied van webshop koppelingen. Als webshop specialist kunnen webshop koppelingen uiteraard niet ontbreken. Aan de hand van de webshop koppelingen zorgen wij er niet alleen voor dat je omnichannel kunt verkopen maar ook dat je de gebruiker meer functionaliteiten en gemak kunt bieden. Dit draagt bij aan de groei van jouw webshop!

We hebben al voor vele klanten webshop koppelingen mogen faciliteren. Neem een kijkje in ons portfolio om een beeld te krijgen van ons werk. 

 

 

Voorbeelden van koppelingen